El Firefox Developer Edition 38 arriba amb suport per a 64 bits a Windows

firefox-developer-edition-38
Compartir

Fa poques hores que Mozilla Hacks ha anunciat el llançament del Firefox Developer Edition 38, que inclou una versió de 64 bits del seu navegador per a Windows. Una característica que ja estava disponible a les plataformes de Linux i Mac OS.

Aquesta nova versió és la resposta de Mozilla a les constants crítiques rebudes des del passat mes de novembre, on va decidir abandonar el suport del Firefox en arquitectura de 64 bits a Windows degut a les vulnerabilitats i problemes de rendiment del navegador. Pel que sembla, tots aquells problemes han trobat solució.

La versió de 64 bits del Firefox porta millores substancials pel que fa a la versió de 32 bits, incloent la capacitat d’executar aplicacions més grans, una execució més ràpida i major seguretat.

Un dels principals avantatges que ens trobarem al utilitzar un sistema operatiu de 64 bits és que disposarem de més memòria RAM, fet que ens permetrà agilitzar les operacions d’intercanvi de dades amb major rapidesa al evitar l’accés constant al disc dur. Aquesta actualització millorarà el rendiment del nostre navegador tant al navegar com en l’execució de jocs i programari més pesat.

Podeu consultar totes les novetats de la versió 38 a l’article de Mozilla Hacks.

Recordeu que podeu descarregar el Firefox Developer Edition 38 en català a la web de Mozilla.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: