El Liquid Z410: un Acer equipat i assequible

Compartir

La companyia ACER ha presentat el Liquid Z410 durant el CES2015 de Las Vegas.

L’Acer Liquid Z410 compta amb un processador de 4 nuclis, de 64 bits, una connectivitat 4G LTE, una càmera potent de 5 Megapíxels, un àudio excel·lent i una bateria que tindrà una autonomia elevada.

Aquest smartphone tindrà un potent processador, el MediaTek MT6732, de 4 nuclis ultra de 64 bits, un potent xip gràfic, el Mali760, que permetrà processar imatge d’alta definició i gaudir de gran qualitat, amb un elevat rendiment de cares a l’usuari.

Un dels punts forts és que serà un telèfon 4G amb la disponibilitat del LTE i, d’aquesta manera, es podrà adquirir a molts llocs del planeta, per la seva àmplia connectivitat.

Per la seva banda, la pantalla serà del tipus IPS amb una definició de 245 dpi, de 4,5 polzades, i l’smartphone disposarà d’una càmera amb 5 Megapíxels i un autofocus Pagre 5 acompanyada per un flaix del tipus LED. La potent bateria farà que es pugui gaudir del telèfon fins a 5,5 hores en conversa o 400 en espera. També tindrà un altaveu frontal amb la tecnologia DTS Sound Studio integrada, i una clau anomenada ACERRAPID que permetrà als usuaris accedir a moltes accions tot fent un toc.

L’smartphone sortirà a la venda a finals d’aquest febrer, i el preu serà de 130 € aproximadament.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: