El Manchester City llança una app pels aficionats del Barça

Compartir

Abans del partit de Champions League que enfrontarà el Manchester City i el FC Barcelona, el club anglès ha presentat la primera aplicació de la història per smartphones i dissenyada pels aficionats visitants.

Disponible tant per iOS com Android, CanCity proporcionarà als aficionats del F.C Barcelona una àmplia quantitat d’informació i recomanacions sobre què fer i què veure a Manchester. Ja sigui en recerca de restaurants, bars, botigues o simplement llocs per visitar. L’app està disponible en anglès, castellà i català, també inclou consells pels aficionats que vagin a veure el partit de dimarts a l’estadi a peu, amb autobús, amb tramvia o amb tren.

appbarca2

En arribar al Etihad Stadium, els aficionats poden conèixer els esdeveniments que se celebraran abans del partit a la fan zone, anomenada BT City Square, i que inclouen entrevistes i actuacions musicals. Els culers també tindran accés al mapa de l’estadi a través de l’aplicació per assegurar-se que arriben al seu lloc. En la prèvia del partit, CanCity també té contingut sobre els resultats dels dos equips en la fase de grups i estadístiques sobre els enfrontaments previs entre els dos clubs. Per incentivar les descarregues, els aficionats que tinguin l’app instal·lada podran disfrutar de WiFi gratuït.

Per a més informació: MANCHESTER CITY

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: