El Matchstick amb Firefox OS es retarda 6 mesos

Compartir

Els creadors del Matchstick, el dispositiu de streaming des del mòbil al televisor que fa la competència al Chromecast de Google amb Firefox OS, han decidit que no llançaran el producte fins d’aqui a 6 mesos aproximadament, ja després d’haver enviat prototipus als desenvolupadors a finals del 2014 i d’haver-lo presentat al CES aquest gener.

La decisió ve motivada per la voluntat d’actualitzar el producte tant en l’apartat de maquinari com en el de programari.

El Macthstick és un petit dispositiu molt semblant al Chromecast, i de la mateixa manera que aquest, amb una sortida HDMI, però amb la diferència que el programari que empra està basat en la tecnologia lliure desenvolupada per Mozilla.

Seria, per definir-lo d’una manera senzilla i planera, l’alternativa lliure al Chromecast.

Els canvis que es preveu faran els seus desenvolupadors consisteixen en l’ampliacio de la CPU que passarà dels 2 nuclis actuals als 4 nuclis, també en la ubicació de la tarja wi-fi, incorporaran suport per a la protecció legal de continguts mitjançant DRM, i milloraran la interfície d’usuari fent-la més lleugera.

Tots els usuaris que van particiapar en el crowdfunding a Kickstarter l’any pasat i van comprar un dispositiu de 12, 18 o 24 dòlars, no tindran cap cost extra en l’enviament. Pel mateix preu tindran, doncs, un dispositiu millorat.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: