El Mobile World Congress, a Barcelona fins al 2023

Compartir

El Consell d’Administració del GSMA ha decidit renovar la condició de Barcelona com a Capital Mundial del Mòbil i seu del Mobile World Congress fins al 2023.

El contracte entre GSMA i el Patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona finalitzava el 2018, però amb aquest acord es renova durant 5 anys més. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que també presideix la Fundació Mobile World Capital Barcelona, ha valorat la designació en una compareixença acompanyada del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; el secretari d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Víctor Calvo-Sotelo; el president de Fira de Barcelona, Josep-Lluís Bonet, i el vicepresident de la Fundació MWCB i director general de Fira de Barcelona, Agustí Cordón.

Colau ha subratllat que, un cop assegurada la continuïtat del congrés i la capitalitat, ara s’obre “un altre repte igualment important, que és millorar i ampliar l’impacte econòmic i social d’aquest gran esdeveniment a la ciutat”. En aquest sentit, el Govern municipal buscarà la complicitat del conjunt de la ciutadania, els grups municipals i les administracions per aconseguir que “un gran esdeveniment com aquest serveixi per redistribuir millor la riquesa que genera al conjunt de la ciutat i per desenvolupar una indústria local vinculada a les noves tecnologies mòbils que tingui aplicacions més socials, ambientals i sostenibles”.

L’alcaldessa ha subratllat el fet que la GSMA ha decidit per unanimitat que Barcelona continuï sent seu del congrés i de la capitalitat, i ha agraït que aquesta “bona notícia” ha estat possible gràcies al model de col·laboració teixit abans per l’anterior Govern municipal i ara per l’actual amb els grups municipals i la resta d’institucions implicades –Generalitat de Catalunya, el Govern de l’Estat, Fira de Barcelona, Turisme de Barcelona i la Fundació de la Mobile World Capital.

Mobile World Capital Barcelona

Mobile World Capital Barcelona (MWCB) és una iniciativa destinada a convertir la ciutat en un centre de referència de tecnologies mòbils i digitals, així com millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans. Amb el recolzament d’institucions públiques i privades, MWCB treballa per transformar sectors com l’economia, l’educació, la salut i l’estil de vida a través de quatre programes: Emprenedoria i Innovació, mSchools, mHealth i Smart Living.

A més d’albergar el Mobile World Congress, MWCB també impulsa altres comunitats com Mobile World Centre i 4 Years From Now, un esdeveniment per connectar startups.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: