El nou HTC Hima arriba aquest Mobile World Congress

Compartir

Sembla que les màquines comencen a treballar i ens encanta que sigui per fer presentacions a Barcelona. Aquest nou dispositiu és de la internacional HTC i el presentarà durant el Mobile World Congress de Barcelona el dia 1 de març.

Com és costum, el diumenge abans d’iniciar el Mobile World Congress, les marques presenten els seus reis i aquest any HTC vol colpejar la primera. El nou dispositiu arriba sota l’eslogan “Utopia in progress” i segurament en els propers dies tinguem més informació al respecte.

Nosaltres ja ens guardem la data i serem presents a l’esdeveniment per explicar-ho tot. Aquest nou HTC Hima o HTC One 2015 integrarà un processador Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB de memòria RAM, una pantalla de 5 polzades amb resolució FullHD i una càmera de 20,7 megapíxels, deixant enrere l’Ultrapíxel que tant va elevar a l’infinit farà gairebé un any.

També disposarà d’una bateria de 2.840 mAh i portarà Android 5.0 Lollipop i la nova i renovada interfície d’entrada anomenada HTC Sense en la seva setena versió. A part de tenir Bluetooth, WiFi, GPS i tots els complements més, estarà disponible en colors daurat, gris i negre (amb acabat d’alumini).

S’espera que el dispositiu arribi al mercat durant el mes de març i el seu preu segurament rondarà als 699 euros lliure (encara que després baixen).

Ens veiem el dia 1 de març per començar la festa del Mobile World Congress 2015.

Font | HTC Espanya

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: