El nou HTC One M9 filtrat completament

Compartir

Mentre Samsung va deixant caure el què arribarà aquest diumenge, HTC té certs problemes per aguantar amagat el seu nou terminal, el nou HTC One M9. Diverses botigues digitals han publicat el dispositiu i han desencadenat el terror a les xarxes socials.

Aquests perfils estaven disponibles a les pàgines web de botigues virtuals i, malgrat que ara ja no hi perquè els han retirat, el mal ja està fet. Sabem totes les especificacions (encara que ja ens les esperàvem) i tenim imatges de com serà el nou dispositiu d’HTC.

Especificacions

htc-one-m9-cyberport-3

Segons ha publicat Mobilegeeks, el nou dispositiu d’HTC tindrà una pantalla de 5 polzades amb resolució Full HD, un processador Snapdragon 810 a 2 GHz, 3 GB de memòria RAM i 32 GB d’espai intern amb possibilitat d’ampliar-lo mitjançant una microSD.

Aquest dispositiu tindrà una càmera principal de 20 megapíxels i una frontal de 4 ultrapíxels (com podem observar, han eliminat l’Ultrapíxel de la càmera principal) i tot ell funcionarà amb una bateria de 2.900 mAh.

Com a extres disposarà de so Dolby, tecnologia LTE, Bluetooth 4.1, NFC i GPS.

Disseny i imatge

htc-one-m9-cyberport-1Aquestes imatges que han sortit ens confirmen que el nou HTC One M9 arribarà en colors negre i daurat i confirma totes les filtracions que hem vist farà un mes aproximadament.

El nou HTC no canviarà radicalment de disseny i veurem un dispositiu millorat en els aspectes que molts analistes ja van resaltar farà un any amb la presentació del HTC One M8.

htc-one-m9-cabecera-680x475

El preu és el que més sobta. Arribarà per 750 euros en la seva versió de 32 GB d’espai. Un preu un pél excessiu si tenim en compte la rivalitat que tindrà el mateix dia de la fira amb l’arribada del Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge i més terminals de Huawei, LG i Sony.

Us agrada el nou HTC One M9? Què en millorarieu?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: