El nou MacBook Pro i el nou iMac amb poques novetats

Compartir

Aquesta setmana Apple ha presentat els nous models dels seus ordinadors MacBook Pro i iMac sense canvis de disseny destacables.

Una de les principals novetats del MacBook Pro amb pantalla Retina de 15 polzades és el trackpad Force Touch, un emmagatzematge flash més veloç, més autonomia de bateria i gràfics més ràpids. El nou iMac amb pantalla Retina 5K de 27 polzades presenta un processador de quatre nuclis i gràfics d’AMD.

El nou MacBook Pro

macbook

El nou MacBook Pro de 15 polzades incorpora l’espectacular trackpad Force Touch, que permet interactuar amb el Mac d’una forma totalment nova. Gràcies als seus sensors de força i al Taptic Engine que produeix una resposta hàptica, el trackpad Force Touch permet fer clic en qualsevol part de la superfície amb una sensació uniforme, i configurar la pressió necessària per fer clic. El nou trackpad admet nous gestos, com el nou clic de força, i hi ha diverses API disponibles per a què els desenvolupadors independents puguin incorporar les funcions del Force Touch a les seves apps.

El nou MacBook Pro amb pantalla Retina de 15 polzades també inclou emmagatzematge flash fins a 2,5 vegades més ràpid que la generació anterior, amb velocitats de fins a 2 GB/s, i ofereix una hora més d’autonomia: fins a 9 hores de navegació sense fils i fins a 9 hores de reproducció de pel·lícules. A més, els gràfics independents del MacBook Pro amb pantalla Retina ofereixen un rendiment fins a un 80% més ràpid usant els nous AMD Radeon R9 M370X a l’hora d’editar vídeo amb el Final Cut Pro X, renderitzar imatges en 3D amb apps professionals o jugar a videojocs d’alta resolució.

El nou MacBook Pro amb pantalla Retina de 15 polzades ja està disponible a l’Apple Online Store, a les botigues Apple Store i en determinats Distribuïdors Autoritzats Apple, amb processador Intel Core i7 de quatre nuclis a 2,2 GHz amb velocitats Turbo Boost de fins a 3,4 GHz, 16 GB de memòria, 256 GB d’emmagatzematge flash i gràfics Intel Iris Pro des de 2.249 euros (IVA inclòs). L’altra opció és amb processador Intel Core i7 de quatre nuclis a 2,5 GHz amb velocitats Turbo Boost de fins a 3,7 GHz, 16 GB de memòria, 512 GB d’emmagatzematge flash i gràfics AMD Radeon R9 M370X des de 2.799 euros (IVA inclòs). Les opcions de configuració a mida inclouen processadors Intel Core i7 de quatre nuclis més ràpids (fins a 2,8 GHz amb velocitats Turbo Boost de fins a 4 GHz) i emmagatzematge flash de fins a 1 TB.

El nou iMac

imac

Amb una resolució de 5.120 per 2.880, el nou iMac amb pantalla Retina 5K té un 67% més de píxels que una pantalla 4K, i incorpora un processador Intel Core i5 de quatre nuclis a 3,3 GHz amb velocitats Turbo Boost de fins a 3,7 GHz i gràfics AMD Radeon R9 M290. El nou iMac també inclou 8 GB de memòria i 1 TB d’emmagatzematge, així com quatre ports USB 3.0 i dos ports Thunderbolt 2, que ofereixen 20 Gb/s cada un, el doble d’ample de banda que la generació anterior. En canvi, l’iMac amb pantalla Retina 5K d’alta gamma  inclou un processador Intel Core i5 de quatre nuclis a 3,5 GHz amb velocitats Turbo Boost de fins a 3,9 GHz, gràfics AMD Radeon R9 M290X i Fusion Drive d’1 TB.

El nou iMac amb pantalla Retina 5K de 27 polzades ja està disponible a l’Apple Online Store, a les botigues Apple Store i en determinats Distribuïdors Autoritzats Apple per 2.329 euros (IVA inclòs). L’iMac més complet està disponible per 2.629 euros (IVA inclòs). Entre les opcions de configuració a mida s’inclouen processadors Intel Core i7 a fins a 4 GHz amb velocitats Turbo Boost de fins a 4,4 GHz i fins a 1 TB d’emmagatzematge flash.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: