El nou Pebble en color ja és aquí

Compartir

Segons sembla, ja ha passat el temps de rigor. Ja tenim entre nosaltres el nou rellotge de Pebble. El nou wearable de la companyia arriba on va partir. Ara tot torna on va néixer. Kickstarter va ser popular gràcies a Pebble i ara li tornen el favor com aquell qui diu.

El nou rellotge s’anomena Time. Per començar comptem amb una pantalla en color i no, la pregunta que teniu tots no és certa. Seguirem tenint bateria gràcies a la pantalla de tinta electrònica.

Pebble-Time-3

Aquest és el nou Pebble Time

Com podem veure el disseny és semblant al que ens tenia acostumada la companyia. Segueix amb la resistència a l’aigua i la pantalla amb protecció Gorilla Glass. A més, té una protecció extra d’acer inoxidable, el qual podem personalitzar amb tres colors diferents. Encara que en les imatges sembli més gran, el nou Pebble Time és un 20% més fi que els models anteriors.

No perd els botons físics. Tres ubicats a la part dreta i un a l’esquerra. De moment seguim sense veure una pantalla tàctil, hem d’utilitzar els botons per seguir utilitzant el sistema operatiu que ara té color.

Pebble-Time-2

Una novetat descatada és la incorporació del micròfon a la part dreta. Aquesta novetat no significa que puguem controlar el dispositiu amb la veu, de moment està limitat a missatges de so i dictat de veu.

La part més positiva la trobem amb la incorporació d’una pantalla en color. Aquesta novetat li dóna una nova vida al sistema i millorarà les notificacions. De fet jugarem amb els tres botons per moure les notificacions. Un té la funció de veure els nostres plans (calendari, temps, alarmes), un altre el que ja ha passat i un altre els correus que tenim al nostre dispositiu sincronitzat. Aquesta novetat arribarà a tots els models de Pebble en el moment oportú.

El nou model està disponible a KickStarter per 159 dòlars i després tindrà un preu de 179 dòlars. Un cop s’acabi la campanya de KickStarter el trobarem a la botiga oficial de Pebble per 179 dòlars.

Una dada important per veure com el mercat vol el nou Pebble és que en menys de 15 minuts ha complert l’objectiu dels 500.000 dòlars necessaris per al seu finançament.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: