“El Patufet”, el personatge català més entranyable s’adapta als nous formats

Compartir

El Patufet és el conte català més tradicional. La història d’aquest menut payès que, tot i el seu diminut tamany, intenta ajudar a la seva mare vivint numeroses aventures ha anat passant de pares a fills durant dècades. Ara, gràcies a les noves tecnologies, és més fàcil compartir aquesta meravellosa història del llegat català amb els més petits.

Així ho demostra el recent llançament de El Patufet- Conte Tradicional Català, la versió interactiva del conte per iPad. Una aplicació pensada per a nens d’entre 2 i 6 anys amb la què els nens podran ajudar al Patufet a fer complir els encàrrecs de la seva mare gràcies a la interacció que ofereixen els diversos elements al llarg de la història.

Patufet2

Narrat en català i amb il·lustracions originals, inclou la coneguda cançó “Patim Patam Patum”que en Patufet canta perquè ningú no el trepitgi. A més, conté un divertit joc per als més menuts per ajudar al Patufet a sortir de la panxa del bou. Una oportunitat única per transmetre la cultura catalana de forma dinàmica i entretinguda.

El Patufet ha estat creat tenint en compte les avantatges que ofereixen les tablets per a l’educació i l’entreteniment dels més petits: des del desenvolupament de les seves habilitats de comprensió i psicomotricitat fins a la millora de la seva educació visual.

Patufet5

El Patufet- Conte Tradicional Català ha estat desenvolupat per Bake 250º sota el seu nou segell Yeast!, una empresa de Barcelona dedicada a emprendre i llançar nous projectes.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: