El RACC reforça la seva oferta en telefonia gràcies a Euskaltel

Quarter general d'Euskaltel
Compartir

Fins ara, el RACC oferia exclusivament tarifes de telefonia mòbil amb veu i dades, però això aviat s’ampliarà amb el concurs d’Euskaltel, l’operadora basca que ha signat un acord de col·laboració amb el club automobilístic català.

Ambdues organitzacions crearan una nova marca a Catalunya, RACCtel+, a través de la qual comercialitzaran tant les solucions mòbils que ara ofereix el RACC, com telefonia fixa, connectivitat domèstica, i televisió digital.

Euskaltel és un grup de telecomunicacions que no només posseeix l’operadora homònima al País Basc, sinó que també és propietari d’R a Galícia, i Telecable a Astúries.

De fet, el RACC ja mantenia un acord amb Euskaltel des del 2008, que era el que precisament li ha permès oferir el seus serveis de telefonia mòbil. L’acord que porta a la creació de RACCtel+ és la renovació i ampliació d’aquell acord cap als serveis convergents.

Seran, doncs, els productes de telecomunicacions d’Euskaltel els que seran oferts sota la nova marca i amb la gestió del RACC.

Més serveis per a la llar

El catàleg de solucions, serveis i productes que seran oferts a través de RACCtel+ s’ampliarà en un futur cap als dispositius de la IoT, les solucions d’assistència mitjançant la intel·ligència artificial.

Per a Euskaltel, l’acord suposa reforçar la seva presència al mercat català, continuant així l’expansió que ha anat fent fora del marc geogràfic basc amb les adquisicions d’altres operadores com les abans esmentades R i Telecable.

I aquí no s’atura, perquè des d’Euskaltel ja han anunciat que el present acord és el primer pas en una nova onada expansiva que la farà entrar als mercats de Lleó, Cantàbria i La Rioja, seguint una pauta d’expansió a territoris que són propers geogràficament a aquells on ja compta amb presència.

Per al RACC, suposa ampliar i reforçar el seu catàleg de serveis i productes de connectivitat, ampliant així la cartera de serveis que ofereix als seus socis, especialment a la llar, i ampliant el seu mercat potencial.

Des d’ambdues organitzacions no s’han donat dates per a l’entrada en servei de la nova marca i a partir de quan els socis del RACC podran començar a contractar els nous serveis.

Guillem Alsina
Etiquetes: