El rellotge de Huawei s’escampa per l’aeroport de Barcelona

Compartir

I comencem un matí de bojos. Tots els assistents al Mobile World Congress que arriben amb avió aterren a Barcelona i comencen a veure que la ciutat viu la fira. Huawei, marca que diumenge té el primer esdeveniment per a la premsa, ha decidit escampar per tot l’aeroport publicitat sobre un dispositiu que no ha presentat encara.

Aquest és el Huawei Watch i com podeu veure és el primer rellotge intel·ligent de la companyia. Arribarà en dues versions i apostarà per Android Wear, la plataforma de Google per a dispositius portables.

Veurem què aporta aquest rellotge intel·ligent al mercat que ja trobem saturat per a molts dispositius d’altres marques i veurem a quin preu arriba. Nosaltres apostaríem per uns 200 euros la versió d’entrada, ja que segurament ens trobarem amb un ventall de rellotges de la companyia.

huawei_watchNomés ens queda esperar al diumenge al migdia, al voltant de la 1:30 comença l’esdeveniment i tindrem tota la informació del rellotge intel·ligent i de tot el que presenti Huawei, que segurament no serà poc. Apostem per un nou portable (la renovació de la TalkBand), un smartphone com pot ser el Huawei Ascend Mate Compact i el rellotge que hem vist anunciat a l’aeroport de Barcelona avui mateix.

Font | Android Central

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: