El Samsung Galaxy S6 arriba aquest MWC, confirmació oficial

Compartir

Ja és oficial. Samsung acaba de confirmar el seu esdeveniment pel Mobile World Congress de Barcelona, on podrem veure el més nou de la firma coreana el dia 1 de març, el dia abans d’iniciar la fira. Aquest any sembla que totes les marques volen fer les presentacions abans de començar l’esdeveniment, per presumir de dispositiu i augmentar el ressò mediàtic.

Samsung acompanyarà a HTC i Huawei (de moment), presentant dispositius el mateix diumenge dia 1, a Barcelona.

En aquest esdeveniment podrem veure clarament el nou Samsung Galaxy, el 6. Aquest terminal no arribarà sol, ja que segurament veurem un Samsung Galaxy S Edge, molt semblant al Samsung Galaxy Note 4 Edge que estem analitzant en aquests moments.

DSC_0061

La firma coreana ha trobat en aquest esdeveniment celebrat a Barcelona una de les principals vies per presentar dispositius. El terminal serà de la primera generació amb processadors de la mateixa Samsung, una pantalla d’alta definició, una nova capa d’interacció i una càmera molt més potent.

Els preus, principal punt feble de Samsung

Sembla que veurem diferents versions del dispositiu i que arribaran a uns preus una mica desorbitats. De moment és un rumor i falta la confirmació de la firma durant la fira.

  • Samsung Galaxy S6 32 GB: 749 euros
  • Samsung Galaxy S6 64 GB: 849 euros
  • Samsung Galaxy S6 128 GB: 949 euros

Des d’ycom farem un seguiment molt especial del MWC i us explicarem tots i cada un dels detalls de l’esdeveniment de telefonia més important del món. Per no perdre’n cap detall podeu seguir-nos a les xarxes socials o subscriure’s al newsletter.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: