Electromaps – un nou motiu per tenir cotxe elèctric

Electromaps
Compartir

Sabem de fa temps que un dia tots els cotxes seran elèctrics. O al menys ho somniem. Si mirem les pel·lícules de ciència ficció, en els anys 2000 els carrers ja haurien d’estar plens d’aquests vehicles. Però desgraciadament això encara no és una realitat i encara és una sorpresa veure els pocs que hi ha amb els seus dissenys curiosos i futuristes.

Però, perquè encara no tenim més cotxes elèctrics pels camins? Només tenen avantatges: són eficients, nets i silenciosos. Però, perquè no ens atrevim a comprar-los? La resposta té una mica de realitat i de mite. Els principals motius són l’autonomia, els cost d’adquisició, l’escassa informació sobre el tema i la incertesa que acompanya tot això.

L’aplicació Electromaps dóna la solució a tots aquests problemes. Perquè el seu secret no és només en les informacions que ens dóna i que ens ajuda a superar els mites que es troben al voltat del tema i que ens n’allunyen, si no també ens dóna eines per viure millor amb el nostre cotxe elèctric, com un mapa amb tots els punts de carrega. Així podem planificar tots els viatges i no preocupar-nos més per l’autonomia.

Un altre punt de la seva solució és la creació d’una comunitat de propietaris de cotxes elèctrics, que poden compartir les seves històries, donar consells als nouvinguts, recomanacions i trucs per tenir la millor experiència possible amb el nou vehicle.

Així, per a qualsevol dubte es pot trobar no només resposta, si no també detalls sobre com han superat o gestionat la mateix situació els altres membres. També sempre ajuden a mantenir actualitzat el mapa dels punts de recàrrega que es troben a totes les carreteres d’Espanya.

També al voltat d’Electromaps s’ha creat una xarxa de Partners que ens poden ajudar en qualsevol moment amb tot el que necessitem per al nostre cotxe. Així que l’aplicació ens respon a totes les necessitats: informacions, ens ajuda durant la sel·lecció i compra de vehicle, durant les instal·lacions de punts de recàrrega domèstica, durant els viatges amb mapa dels punts de recàrrega i fins i tot per al moment del reciclatge i/o de revenda del cotxe.

Aquest és un gran pas cap a un món més net, on els vehicles elèctrics seran els més comuns. Així, encara que l’energia produïda sigui també de combustible fòssil, al menys trauríem la contaminació fora de les ciutats i en entorns controlats, en zones sense població on farien menys mal. Ja tenim menys excuses i dubtes per tenir en compte un vehicle elèctric com el nostre futur cotxe.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: