Els 10 gadgets més curiosos del MWC16

Compartir

Tot i seguir la tendència de les novetats, en el Mobile World Congress també hi podem trobar gàdgets que intenten destacar de forma diferent. És per això que hem decidit fer aquesta llista, on trobar els gàdgets més curiosos del Mobile.

Sony Xperia Projector

És cert que la majoria de dispositius curisosos no acostument a venir per grans marques. Normalment hi trobem al darrere petites empreses que intenten innovar i fer-se un lloc en la industria. En aquest cas és diferent i es Sony qui s’atreveix a proposar nous dispositius.

El Sony Xperia Projector és un petit dispositiu, dotat de bateria i projector el qual s’encarrega de mostrar una interfície en superficies com parets, taules, etc. La principal funció d’aquest dispositiu és mostrar-nos informació general (calendari, temps, noticies…), notificacions, control de domòtica, entre d’altres. Per si fos poc, Projector reacciona a comandes per veu, gestos i la funció més important, permet fer una pantalla tàctil de qualsevol superfície.

IMG_20160224_113930_01

febr 25, 2016 18:29

Fes click per veure l’animació

 

Sony Xperia Agent

Un altre cop parlem de Sony, en aquest cas d’un prototip. Tal com indica el nom, aquest petit “robotet” preten ser un agent, un assitent. A diferència del Xperia Projector, no podem interectuar directament amb el dit amb les imatges que aquest projecta. Tot i així la utilitat d’aquest gàdget és la de mostrar informació tal com notificacions, noticies, etc.

IMG_20160224_113652

Funda ventosa

Tots sabem que passada la febre dels pals de selfie haurien de sortir noves coses. A continuació trobem un accesori el qual ens permet fer el mateix sense semblar tant “idiotes”. Es tracta d’una funda la qual amb l’ajuda d’unes nano particules, com si de les ventoses d’un pop es tractes, es capaç d’adherir-se a qualsevol superficie llisa. D’aquesta manera podem estar pendents de la foto i no d’aixecar un ridícul pal. A continuació us deixem un dels spots publicitaris

Google Real Bottle

Sense cap dubte un dels gàdgets més curiosos. Es tracta d’un recipient estratègicament dissenyat capaç d’emagatzamar aigua de forma estanca. Per si fos poc, afirmen els creadors que és capaç de mantenir-ne la temperatura durant unes quantes hores. Per tal de poder-lo transportar s’ha ideat una peça la qual ens permet penjar-ho practicament en qualsevol lloc. Personalment, el gàdget que més m’ha sorprès.

IMG_20160225_184638

Innjoo Skate

Últimament hem vist moltes empreses llançant els seus hoverboards. Un gàdget de transport que s’ha posat força de moda. Doncs bé, aquest MWC també n’hem pogut veure algunes de més innovadores. Innjoo ha desenvolupat un prototip el qual només disposa d’una roda. L’usuari adopta una posició com si d’un skate o snowboard es tractes. Té una autonomia d’uns 20km i assoleix una velocitat de 16km/h. Això si, oblidat de transportar-lo tu a ell… El seu pes es més que elevat.

IMG_20160224_101852

IMG_20160224_101837

 

4D al següent nivell

La realitat virtual ha estat un dels punts clau del Mobile. Tot i així sempre trobem gent que porta les tendències a un altre nivell. Tant Samsung com LG (entre d’altres) han ofert experiències 4D, en les quals l’usuari a part de posar-se unes ulleres VR seu en una butaca en moviment. Hem pogut veure la següent cadira la qual no només es quedava amb moviments bàsics laterals i horitzontals.

Fes click per veure l'animació

Fes click per veure l’animació

JAQ, bateria d’aigua salada

El següent gàdget és possiblement un dels més útils. Es tracta d’una bateria composta per dues peçes. La part principal, on hi connectarem el dispositiu per carregar-lo, i una altra amb forma de targeta la qual conté aigua salada. La màgia apareix quan introduïm la targeta dins la peça principal, a partir d’una reacció química, obtenim una bateria portàtil amb capacitat de 2.400 mAh. Un cop descarregada tant sols hem de llençar la targeta.

 

IOIO Plotter

Google ens sorprèn amb un dels seus experiments. Es tracta d’un robot el qual mitjançant un algoritme és capaç de dibuixar a llàpis la nostra cara prèviament fotografiada. En aquest cas més val una fotografia que mil paraules.

font: youtube.com

Oral-B Genius

Oral B-Genius és un raspall de dents intel·ligent. I ben cert, és que no tot el que es presenta al MWC són dispositius de butxaca en els quals twittejem o parlem per Whatsapp. Oral-B ha presentat el seu dispositiu com un assistent el qual ens indica quines zones están ben raspatllades i quines altres hem d’aprofundir més. Aquests resultats els extreu d’un recull de dades com són: la pressió que exercim, el temps de raspatllat i un parell de sensors, un de giratori i un altre de posició. Totes aquestes dades les podem consultar des d’una aplicació mòbil disponible tant per a iOS com per a Android.

oral-b-genius-die-weltweit-erste-elektrische-zahnbuerste-mit-durchblick

LG Rolling Bot

Les noves tecnologies ja no només són cosa dels humans, si no en teniem prou amb això arriba LG Rolling Bot. És tracta d’un gàdget destinat als gats. No només per a què ells juguin mentre els amos no són a casa sinó també per poder-los vigilar a distànica. LG Rolling Bot té forma de pilota, incorpora una càmera i es pot controlar des de qualsevol smartphone (tenim una imatge en directe del que veu la pilota) amb connexió a Internet.

lg-rolling-bot

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: