Les emoticones animades arriben a WhatsApp

Compartir

L’aplicació de missatgeria instantània Whatsapp ha fet un canvi força gran a nivell d’actualitzacions en poc temps. Tot això ve donat segurament per la seva compra per part de Facebook que ja us vam explicar.

Fa poc WhatsApp ens sorprenia amb una actualització per poder amagar la nostra darrera connexió, també coneixíem no fa molt la novetat més important des de fa temps, les trucades per veu.

Doncs bé, l’última novetat són les emoticones animades. Aquesta novetat arriba en forma d’actualització beta, és a dir, encara no està disponible a Google Play i només la podem obtenir descarregant-la mitjançant la pàgina de WhatsApp.

whatsapp emoticones animades

Ara per ara tan sols disposem del cor com a emoticona animada. Com ja hem dit es tracta d’una beta i possiblement estant testejant els resultats. Tant mateix, és molt provable que en les pròximes actualitzacions veiem moltes altres emoticones animades. Cal especificar que per poder veure el cor animat, tant l’emissor com el receptor han de tenir la última versió.

A continuació us deixem un vídeo demostratiu des del nostre canal de Youtube. És el primer de molts que anirem penjant.

Què n’opineu de l’última actualització de WhatsApp? No us recorda a temps anteriors on s’utilitzava el MSN amb infinitat d’emoticones?

Podeu obrir l’enllaç directament des del vostre dispositiu Android per tal d’actualitzar WhatsApp a la versió beta | Enllaç WhatsApp

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: