Els mercats es preparen per a rebre el nou LG G4

Compartir

L’empresa sud-coreana ha anunciat que el seu nou dispositiu estrella anirà estenent-se pels mercats europeu, nord-americà i asiàtic gradualment. 

El passat mes d’abril, LG meravellava amb el seu nou terminal: un smartphone de 5,5 polzades amb una pantalla QuadHD, un processador Snapdragon 808 amb sis nuclis, 3 GB de memòria i una càmera de 16 megapíxels. Característiques premium completades amb l’elegant carcassa posterior, de cuir.

Des de llavors, però, només els usuaris de Corea del Sud – país on està instal·lada la firma – han pogut gaudir del G4. Aquest diumenge 18 de maig, però, LG va anunciar al seu blog corporatiu que començarà a comercialitzar el dispositiu a la resta de mercats mundials. Això sí, anirà pas a pas.

Començant per Hong Kong, el preuat smartphone arribarà a Turquia, Rússia i Singapur. Sense donar més detalls, la companyia apunta que l’introduirà a la majoria de països europeus, Amèrica del Nord, països d’Euràsia, el sud-est d’Àsia, Orient Mitjà, Àfrica, així com de l’Amèrica Central i del Sud.

Sense encara dates concretades i preus que variaran segons la regió, només ens queda estar atents als comentaris que arribin sobre aquest nou model que està disposat a menjar una mica de terreny als gegants d’Apple i Samsung.

Clara Pariente
Etiquetes: