Els millors altaveus Bluetooth

Compartir

Els altaveus per bluetoohth no són per res sinònims de mala qualitat de so, ni tampoc queden relegats només a l’ús professional. Cada vegada són més utilitzats, amb un públic més gran i menys segmentat. Això ha fet que surtin al mercat productes molt diferents i de preus variats.

És difícil avaluar quin pot ser el més adequat o el millor, ja que no tothom busca les mateixes especificacions. Però hem fet una tria amb 5 altaveus molt interessants, relació qualitat-preu.

JBL Flip

El JBL Flip ha estat dissenyat perquè es pugui utilitzar en qualsevol situació i en qualsevol posició. El so es reprodueix amb una qualitat excel·lent. I la gran curiositat d’aquest aparell és que projecte el so en dues direccions, a diferència de la majoria d’altaveus, que ho fan només en una.

I el preu també és bastant atractiu, més o menys uns 100 euros.

jbl

 

Braven Series

Les diverses característiques d’aquesta marca fan que sigui una de les preferides pels consumidors, amb un producte d’alt nivell. Inclou també un micròfon i la qualitat del so és fantàstica.

A més a més, són còmodes de transportar i sobretot són lleugers, malgrat el seu tamany. Això fa que sigui un producte ideal per poder-lo transportar, en unes vacances, una excursió, etcètera. El seu preu oscil·la entre els 100 i 300 euros, i encara que pugui semblar massa, compensa per la seva qualitat.

braven

 

 

Logitech UE Mobile BoomBox

La característica principal del Logitech UE Mobile BoomBox és que ha estat dissenyat per ser compacte i fàcil d’utilitzar. El so és molt respectable i té una bateria recarregable. En general, incorpora tot el que puguis esperar d’un petit altaveu bluetooth.

Un altre interessant sistema d’aquest dispositiu és que permet administrar la selecció de la música, ideal per quan estàs amb amics o familiars. Té una potència molt bona.

Per prestacions, i comparant amb altres altaveus bluetooth de bona qualitat, no és el millor, però el seu preu no arriba a 90 euros.

logitech

 

Bose Soundlife Series

En aquest cas hi ha dos formats: l’altaveu Mini i el Mobile. El primer és molt lleuger, pesa 680 grams. El segonés una mica més gran i una mica millor.

El seu punt a destacar és la qualitat de so i les bones prestacions tècniques, però també té alguns desavantatges, per exemple no incorpora micròfon ni pot carregar per USB.

De totes maneres és un producte d’alta qualitat,amb un preu de 250 euros.

bose

 

Jawbone Jambox

Aquest dispositiu ha apostat clarament pel disseny per diferenciar-se de la competència, juntament amb una gran resistència. Però això no ha fet que baixin les altres prestacions, que continuen sent molt bones. Cal destacar la qualitat del so, la bateria recarregable i que l’aparell és compatible amb la gran majoria de dispositius bluetooth.

El seu preu oscil·la entre els 160 i 200 dòlars, tot i no ser barat, compensa amb moltes de les seves opcions com actualitzacions de firmware i un potent altaveu.

jawbone

FONT: ATOMBIT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: