Els millors antivirus per Windows de 2014

Compartir

El laboratori independent Dennis Technology Labs, conegut a nivell mundial per avaluar el maquinari i programari utilitzat per persones i empreses, ha realitzat una bateria de proves anti-malware a pràcticament tots els antivirus per a Windows que podem trobar al mercat.

Aquest estudi ha estat realitzat independentment de l’antivirus, sigui gratuït o de pagament, enfocat a empreses o a usuaris o altres possibles variants. I per fer-ho ha mesurat dades com la protecció o la satisfacció de l’usuari.

Perquè els resultats de l’estudi fossin els més propers possibles a la realitat, Dennis Technology Labs assegura que els antivirus analitzats han hagut de enfrontar-se amb amenaces reals en forma de malware i potents virus informàtics que trobem freqüentment a la xarxa.

Segons aquest estudi, l’antivirus perfecte, aquell que ha aconseguit protegir els ordinadors del 100% de les amenaces amb una precisió del 100% ha estat Kaspersky Internet Security 2014. Darrere ens trobem amb Norton Internet Security, amb una protecció del 99% i ESET Smart Security 7 amb protecció del 98%.

estudio-top-antivirus-2014

En aquestes posicions cal destacar que el millor antivirus gratuït ha estat el avast! Free Antivirus 9 que ha aconseguit una protecció del 92%, cosa que no està gens malament si tenim en compte que és un projecte amb molt poc finançament.

Per acabar, l’estudi de Dennis Technology Labs també indica alguns dels antivirus del mercat que donen a l’usuari un control total de les accions que realitzen, informant en tot moment de l’amenaça descoberta i permetent triar l’acció més apropiada a realitzar. En aquest sentit, els productes que més pregunten a l’usuari són McAfee i Trend Micro, mentre que les marques com AV , Avira, BitDefender, Kaspersky Lab i Microsoft prefereixen apostar per la discreció i no molestar a l’usuari amb tantes preguntes.

Podeu llegir l’estudi sencer en aquest enllaç.

FONT: ATOMBIT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: