Els pagaments de Paypal amb el mòbil, amb Vodafone a l’Estat Espanyol

Compartir

Vodafone Wallet permet pagar des del mòbil emprant una tarja de crèdit o bé directament dels diners acumulats a Paypal, a més d’adquirir títols de transports i tenir-los directament al mòbil.

Vodafone ha anunciat avui a Barcelona l’acord que la uneix a Paypal, i que permetrà als usuaris del seu servei de pagaments amb el smartphone, emprar el seu compte de Paypal per a pagar directament sense haver de traspassar els diners al seu compte corrent prèviament.

El nou servei i aplicació que oferirà Vodafone dins de poc als seus usuaris permet, sempre i quan es tingui el maquinari adequat (un terminal homologat per la mateixa Vodafone que disposi de tecnologia NFC i una SIM NFC de la mateixa operadora), adjuntar la definició de targes de crèdit d’entitats bancàries, per poder pagar directament des del terminal, sense haver de treure la cartera.

Per a això, el comerç en el qual es vulgui pagar amb el mòbil, haurà de tenir un lector de targes de crèdit amb capacitat contactless, i el nostre mòbil haurà de tenir l’NFC activat i en ús. Prèviament, i en la introducció de la definició de la tarja de crèdit a l’aplicació, també haurem de superar un senzill pas de verificació de la nostra identitat amb l’entitat bancària.

Una altra novetat interessant de Vodafone Wallet és que també es podrà adjuntar un compte de Paypal per dur a terme els pagaments directament. Aquest pagament s’extreu directament del saldo de Paypal. Comptant que treure aquests diners a un compte bancari està subjecte a comissions i que, almenys de moment, els pagaments de saldo Paypal a través de Vodafone Wallet no ho estan, probablement a les persones que tinguin ingressos regulars procedents de Paypal, els sortirà més a compte aquesta forma de gastar-se els diners.

Finalment, esmentar que Vodafone Wallet també permet adquirir i emmagatzemar títols de transport públic, i que l’empresa està treballant amb els ajuntaments de grans urbs per estendre’n l’ús a les grans ciutats de l’Estat.

Els títols són adquirits amb el mòbil i també hi són desats, de manera que hem de superar els controls d’accés també amb el nostre smartphone.

Guillem Alsina
Etiquetes: