Els Samsung Galaxy S6/S6 Edge, la nova era

Compartir

Doncs bé, ja tenim les primeres impressions del Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge i ens deixen una cosa clara. Samsung ha tornat a començar. Ha apuntat un punt i final a la seva vida amb els materials que oferien unes experiències no-premium als seus dispositius i aposta per materials que fan pujar la qualitat i l’ergonomia dels dispositius.

Com és que diem tot aquest canvi? Doncs Samsung ha incorporat el metall/alumini en els voltants del dispositiu, una cosa que es nota només agafar-lo. Aquest canvi també ha incorporat un tipus de vidre a la part de darrere (el qual s’embruta amb molta facilitat) i que li dóna l’accés lliure a la gamma alta, professional i exclusiva que fins ara només podia oferir Apple.

DSC_0281

Samsung torna per la porta gran amb tots els caràcters

No parlarem d’especificacions, no parlarem del que té ho pot portar. Parlarem de les sensacions que ofereix el dispositiu un cop l’agafem. Serem breus, és com agafar un iPhone. Té tot allò que necessitem.

DSC_0288

El Samsung Galaxy S6 és l’aposta segura de la companyia, el mòbil que tornarà a tenir més vendes aquest any vinent. (El mateix Sundar Pichai ho va deixar clar en ensenyar el seu Galaxy S6 durant la Keynote del MWC). Després trobem el Samsung Galaxy S6 Edge, el dispositiu de la pantalla flexible. No és més que el mateix dispositiu però amb una corba de pantalla, amb l’objectiu, molt probablement, de recuperar el prestigi com a marca de referència en innovació, creativitat i estratègia.

DSC_0285

Es pot dir que no hi ha ningú en el mercat Android al nivell de Samsung ara mateix. HTC ha presentat un dispositiu molt similar a l’any passat, LG només un rellotge intel·ligent i Sony va cada vegada pitjor.

DSC_0284

Costa de creue però la marca que pot començar a fer la competència a Samsung és Microsoft, amb una nova marca de dispositius (eliminant del mercat a Nokia) i una estratègia molt similar a Google.

DSC_0286

Us ha agradat el Galaxy S6? Què voleu saber d’ell?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: