Els smartwatches i l’elegància no estan renyits

LG Watch urbane
Compartir

En el Té de Tot de TV Girona vam parlar de rellotges intel·ligents i d’estil, d’elegància, que no tots són de tipus “sport”.

Moltes persones encara són poc inclinades a l’adquisició d’un rellotge intel·ligent o smartwatch perquè els assignen automàticament un estil sport o casual que és difícilment combinable amb determinades maneres i peces de vestir.

Però la tecnologia s’amotlla, i ho fa també a l’estètica i els gustos d’aquells a qui ha de satisfer amb els seus productes. I un bon exemple d’això ho trobem amb la darrera fornada de rellotges intel·ligents, els quals presenten una estètica que els alluny de l’estil purament casual per permetre-nos combinar-los amb tota mena de roba i estils.

Els LG Watch Urbane, Huawei Watch o Apple Watch estan pensats per a oferir una eterminada estètica i, en alguns casos, opcions de personalització, que els fan estar a l’alçada de qualsevol altre rellotge convencional en qüestió d’aparença, però sense perdre la funcionalitat que els dóna emprar un sistema operatiu i connectar-se amb el smartphone.

Vegeu el vídeo del Té de Tot de TV Girona corresponent al dimecres dia 21 d’octubre, on el nostre redactor en cap Guillem Alsina en parla i ens explica diferents models de rellotges que a més d’intel·ligents, també són elegants (a partir del minut 12:50).

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: