Els terratrèmols del Japó dificilment afectaran el subministrament de smartphones

Compartir

Sony aclareix que produeix la majoria de sensors fotogràfics a la planta de Nagasaky, la qual ja ha reprès l’activitat.

Al llarg dels darrers dies han saltat les alarmes sobre l’afectació que els terratrèmols patits pel Japó podien tenir sobre el subministrament de smartphones a escala global, ja que una gran part dels terminals de grans prestacions empren sensors Sony per a les càmeres fotogràfiques.

Inicialment, la mateixa companyia nipona havia informat d’aturades en les seves plantes de fabricació d’aquests components al país del sol ixent, i que la de Kumamoto no tenia encara data de represa de les operacions mentre que les altres han anat reprenent la seva activitat al llarg del cap de setmana.

Probablement davant la perspectiva de la baixada de les seves accions, Sony ha manifestat que si bé Kumamoto continua aturada i sense data de reprendre les operacions, la seva principal planta de fabricació a Nagasaky està treballant a ple rendiment.

D’aquestes declaracions se’n fa ressò l’agència Reuters.

Així doncs, i malgrat que pot ser que en alguns casos hi hagi retards en l’entrega de comandes, difícilment la producció de smartphones global es veurà afectada greument per aquests terratrèmols.

Guillem Alsina
Etiquetes: