En Jordi Borràs t’ensenya a dominar la càmera del teu mòbil

Domina la fotografia amb el teu mòbil
Compartir

Tots o gairebé tots portem avui dia una càmera a la butxaca, la del nostre mòbil. Però quants de nosaltres la dominem més enllà de fer-la anar?

Amb aquesta pregunta em refereixo a anar un pas més enllà dels modes automàtics per atrevir-nos a configurar-la manualment per treure-li tot el suc.

Sabem, a més, com buscar la llum més adequada i on situar-nos per tal que la imatge surti el més definida i ben il·luminada possible?

Aquests i altres detalls marquen la diferència entre una foto feta en automàtic sense més gràcia, i una instantània que capti tots els detalls del moment.

I per a explicar com es pot dominar la càmera del mòbil més enllà d’emprar els modes automàtics, res millor que un professional. I, dins dels professionals, al nostre país hi brilla un nom amb llum pròpia: Jordi Borràs.

El magazín electrònic La Mira organitza, el dissabte 26 de gener, un taller per aprendre a treure partit i poder dominar la càmera del nostre smartphone, impartit per en Jordi Borràs, que és el cap de fotografia de la publicació.

Borràs s’ha fet famós al nostre país i també a l’estranger pel seu seguiment a grups d’extrema dreta espanyola, sobre els quals n’ha escrit diversos llibres, una dedicació que li ha comportat rebre amenaces i fins i tot alguna agressió.

El taller s’impartirà el dissabte 26 de les 16:00 fins a les 19:00 a l’auditori de la Fundació Tàpies de Barcelona, i serà seguit per una visita guiada a aquesta fundació. Les inscripcions ja estan obertes i a l’accés de tothom.

El preu de l’assistència és de 60 €, 30 € si s’és subscriptor de La Mira, i el mateix mitjà també ha posat a disposició dels interessants una oferta per a fer-se subscriptor del mitjà al preu especial de 72 €, taller inclòs.

Guillem Alsina
Etiquetes: