Es posa en marxa la cinquena acceleradora d’empreses de la xarxa Start-up Catalonia

Compartir

L’objectiu del programa Start-Up Catalonia és que cada empresa redueixi el període de validació i d’arribada al mercat del seu producte o servei i aconsegueixi que els equips promotors es capacitin per executar un pla de creixement. Les empreses poden presentar la sol·licitud per participar-hi de l’1 al 25 de juliol per començar a treballar a l’octubre.

El centre donarà suport al creixement d’empreses de fins a 5 anys de vida; amb un servei, producte o model de negoci innovador; que tinguin  vocació internacional, i capacitat per créixer i crear llocs de treball. En finalitzar el programa Start-Up Catalonia, s’espera que les empreses acompanyades incrementin un 30% la seva facturació, i que creïn llocs de treball directes o indirectes.

El programa també els donarà suport per captar inversió privada i perquè avancin en el seu pla d’internacionalització. L’Start-up Catalonia s’emmarca en la iniciativa Catalunya Emprèn de la Generalitat que impulsa i unifica les polítiques de foment de l’emprenedoria. A la seva intervenció el conseller ha remarcat que amb aquest programa s’ofereix a les empreses “assessorament, tutoria, mentoratge per part d’empreses amb experiència per a que puguin acabar de fer el salt”. Puig ha celebrat que l’impuls d’aquesta nova acceleradora es faci de la mà d’entitats com GlobaLleida, en la qual hi participen organismes privats.

El programa de l’acceleradora té un enfocament pràctic i la seva finalitat última és professionalitzar les empreses participants i els seus equips, tot ajudant els emprenedors a esdevenir bons directius. Start-up Catalonia fomenta l’adquisició de contactes, trobades de treball en xarxa i proporciona l’acompanyament individualitzat de 40 hores d’un tutor que acompanyarà l’empresa en les seves primeres etapes de creixement i també accés a una xarxa de mentors.

FONT: Generalitat

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: