Escolta música al mòbil amb cançons guardades a Google Drive o DropBox

Compartir

Els smatphones actuals ens permeten realitzar una gran quantitat de coses que abans havíem de fer en diferents parts o bé amb diferents eines, com per exemple un ipod o un walkman. Això ens ha portat a dispositius cada vegada més grans, potents però amb algunes limitacions que sembla que seguiran durant un temps com pot ser el cas de la memòria interna.
Alguns mòbils tenen l’avantatge de tenir una memòria ampliable mitjançant targetes microSD però els de gama alta (Nexus 5, Samsung Galaxy S5, HTC One M8 …) solen tenir cossos unibody sense cap ranura d’expansió, per la qual cosa 16GB inicials (dels models més econòmics) es poden quedar en 7 o 8 depenent del pes de la personalització del fabricant i del “programari” que ens vulgui instal•lar de sèrie.
És per això i altres coses que cada vegada estan més de moda els serveis al núvol, el nostre disc dur virtual i omnipresent, serveis com Dropbox, Box, SkyDrive o Drive de Google ens permeten emmagatzemar la nostra música per després, descarregar-la i poder escoltar-la. Però què passa si volem escoltar-la en streaming?
És per això que existeix Beat, una app que ens permet escoltar la música de la nostra biblioteca però també dels serveis al núvol connectats al dispositiu. En si el reproductor és bastant complet i d’un disseny molt interessant, a la pantalla principal pots triar des d’on reproduir la música, local o núvol, i si és el núvol el servei al qual et vols connectar. Un cop connectat apareixen les carpetes que tens, selecciones la que vulguis reproduir i després d’uns segons (depèn la connexió a Internet) comença la reproducció.

Enllaç a Google Play.

FONT.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: