ESET informa a Barcelona sobre seguretat informàtica

Imatge de Yuri Samoilov a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

La multinacional eslovaca realitzarà una jornada aquest dimecres en la qual informarà sobre seguretat informàtica a les empreses.

Aquesta jornada es realitzarà al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) a partir de les 15:40, i comptarà amb la presència de Matías Zublena (COO d’ESET Espanya), Ruth Sala (advocada penalista especialitzada en delinqüència informàtica), Joaquín Molina ( àlies “Kinomakino”, expert en seguretat d’ESET Espanya), i Rafael Otal Simal (desenvolupador i hacker ètic).

Aquest esdeveniment s’enmarca en una sèrie de jornades que, sota el nom de Security Day, ha organitzat en diverses ciutats de l’Estat Espanyol.

En aquestes, i en mitja jornada, es busca informar a les empreses sobre els perills que assetgen els seus servidors, les seves xarxes, la seva informació i, en definitiva, la seva seguretat, i recomanar mesures i solucions per impedir aquests atacs, així com de la legislació existent.

Naturalment, també s’informa sobre els productes de seguretat de la companyia, com l’antivirus NOD32, que posseeix el rècord mundial de major nombre dels prestigiosos premis VB100 de Virus Bulletin obtinguts; mai se li ha passat ni una sola amenaça des de la fundació de les proves el 1998.

Fotografia de portada de Yuri Samoilov a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: