Un greu error de FaceTime d’Apple permet espiar altres usuaris: evita-ho

Un greu error de FaceTime d'Apple permet espiar altres usuaris: evita-ho
Compartir

Un error a l’aplicació de FaceTime que permet als usuaris veure i escoltar les persones a qui truquen encara que no els responguin ha tornat a posar Apple a l’ull de l’huracà.

De seguida que el greu problema es va fer pública, la companyia va anunciar que estava treballant per a solucionar el problema abans de finals de setmana, però els usuaris d’iPhone, iPad i Mac necessiten una solució immediata. I n’hi ha una ben senzilla.

Si tens un dispositiu Apple i vols seguir assegurant la teva privacitat, només cal que desactivis l’app de FaceTime en ell. Si en tens més d’un, ho hauràs de fer en cadascun, ja que, encara que els utilitzis amb el mateix Apple ID, la desactivació de l’app només afecta al dispositiu on la realitzes.

Com desactivar Facetime a iPhone, iPad i Mac

En un iPhone o iPad, obre Configuració -> FaceTime, i desactiva el botó verd a la part superior de la pantalla.

Per a desactivar-lo en un ordinador Mac, obre l’aplicació FaceTime i dirigeix-te a la part superior de la pantalla. Després, selecciona “Desactivar FaceTime”

Un greu error de FaceTime d’Apple permet espiar altres usuaris: evita-ho
Valoreu aquesta publicació

Etiquetes: