El Samsung Galaxy S6 comença a treure el cap

Compartir

S’acosta un nou any i els fabricants ja comencen a escalfar màquines. El principal objectiu per les grans companyies és dominar el mercat Android. Samsung sembla ser la que més ho necessita, encara que LG, HTC, Sony i qualsevol fabricant també ho intentarà.

Per aquestes dates és el torn del Samsung Galaxy S 6, el nou dispositiu que vol presentar la firma coreana i que ha de centralitzar la gran majoria de vendes de la firma per tot l’any (fins l’arribada del Samsung Galaxy Note 5).

Per Internet circulen rumors d’un dispositiu de 5,5 polzades amb resolució de 1440×2560 píxels i una càmera de 20 megapíxels amb una frontal de 5, és a dir, específicacions de gama extra. Segons els rumors seria amb un processador marca de la casa amb 8 nuclis i 64 bits (abandonarà Qualcomm?). Pel que fa la memòria RAM seria de 3 GB i comptaria amb la interfície d’entrada de Samsung amb Android 5.0 Lollipop.

Ara que ja hem repassat les especificacions, ens arriben les primeres imatges filtrades del que pot ser el Samsung Galaxy S6, un dispositiu que com hem dit, ha d’aixecar “furor” a tot arreu.

galaxys6_filtrat_1

De moment no podem confirmar les imatges, ja que no són oficials, però s’espera un 2015 ple de novetats en tots els sentits, especialment durant el MWC que es celebra a Barcelona.

galaxy_s6_filtrat_2

Us agrada el nou disseny del Galaxy S6? La part de darrere recorda molt al LG G3, no?

Font | PhoneArena

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: