FinAppsParty busca els “millenials”

Compartir

L’organització inclou un kit maker per a cada equip i ofereix també una beca de 200 euros per als qui vinguin de fora de Barcelona.

Nascut entre el 1980 i el 1997 i que es defineixi com un “maker“, aquest és el perfil que està buscant CaixaBank per a l’edició de la FinAppsParty d’aquest any.

A celebrar-se els propers 6 i 7 de novembre (divendres i dissabte respectivament), l’edició d’enguany també estrena seu: el Convent dels Àngels, a la barcelonina Plaça dels Àngels, que succeirà a la Fundació Palo Alto que la va acollir l’any passat, i l’edifici Media-TIC que ho havia fet en les edicions anteriors.

La mecànica no variarà substancialment de les edicions anteriors, i la cita continuarà essent una marató de programació, un “tour de force” en el qual els equips hauran de crear una solució adreçada a l’àmbit bancari i financer en 24 hores.

Enguany, i a més de premiar els tres projectes que consideri més interessants, l’organització també i afegirà la dificultat addicional d’incloure un prototip maker en els projectes, que es realitzarà amb el kit lliurat als participants.

Tots els equips de tres o quatre persones que prenguin part en aquest desafiament hauran de tenir, pel cap baix, un component que sigui millenial, ja que l’edició d’aquest any es centrarà, precisament, en les solucions adreçades a aquest públic, que ha crescut en un entorn ja conquerit per la tecnologia, que és adoptada per ells amb una gran facilitat.

També com a novetat per a aquest any i per animar la presència d’equips vinguts de fora de la provincia de Barcelona, l’organització ha establert la Beca FinAppsParty, dotada de 200 euros per persona que formi part de l’equip, amb l’objectiu de cobrir les despeses de transport i estada a la ciutat comtal.

Les inscripcions ja estan obertes.

Imatge de portada gentilesa de CaixaBank

Guillem Alsina
Etiquetes: