FinAppsParty reuneix a Barcelona més de 120 propostes per crear els serveis financers del futur

Compartir

CaixaBank, un dels bancs referents al món en l’àmbit tecnològic, ha organitzat un any més una hackathon de 24 hores per crear aplicacions relacionades amb activitats financeres. Per quart any consecutiu ha tornat a ser un èxit i per primer cop s’ha celebrat en dues ciutats diferents, Barcelona i Atlanta, amb la col·laboració de la companyia estadounidenca Global Paymenys, LG i de Barcelona Digital Centre Tecnològic.

L’entitat financera ha organitzat aquesta marató de desenvolupament amb més de 120 desenvolupadors d’aplicacions, i enguany ha estat dedicada a la creació de nous serveis per a dispositius weareables, la principal tendència del 2014. En els últims mesos les grans companyies tecnològiques han presentat els primers models de dispositius que complementen l’smaprtphone, com rellotges, polseres, ulleres o fins i tot gorres o sabates.

En aquests 4 anys FinAppsParty s’ha convertit en un esdeveniment de referència per als desenvolupadors, dissenyadors, i creadors d’aplicacions mòbils. El principal objectiu és fomentar la intel·ligència col·lectiva i la cocreació d’innovació per a, d’aquesta manera, crear nous serveis financers i pioners. Per incentivar-ho, es premien les 3 aplicacions més innovadores que aportin noves funcionalitats, prestacions, originalitat en la imatge gràfica, navegació, usabilitat, etcètera. El lliurament de premis tindrà lloc en el marc del congrés BDigital Apps, que se celebrà l’11 i el 12 de novembre de 2014 a Barcelona.

CaixaBank sempre ha tingut una aposta estratègica per la innovació, amb una visió per ser més eficients i desenvolupar oportunitats de negoci, però sobretot amb l’objectiu d’apropar-se al client. També ha estat pionera en l’àmbit internacional en el desenvolupament de serveis financers per a tecnologies weareable, amb el llançament de la primera aplicació bancària del món per a smartwatch i d’una app per a Google Glass. Per aquests i molts altres motius ha estat escollit dos cops (2011 i 2013) com el banc més innovador del món en els Global Banking Innovation Awards.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: