Ford estén la conducció dels seus automòbils al smartphone

Compartir

La nova app de la companyia ofereix serveis com el comunicat d’accidents sense papers, o la funció de trobar el cotxe si no recordem on l’hem aparcat.

Ford Service App és una aplicació per a Android i iOS de la coneguda fabricant automobilística nord-americana que amplia el servei post-venda d’aquesta als nostres telèfons mòbils.

En aquesta app hi podem trobar els següents apartats i funcionalitats:

Servei d’emergència. Facilita el contacte directe amb serveis d’emergència locals i estrangers, amb el centre d’assistència Ford i recull informació sobre primers auxilis, permet realitzar un informe de danys i el comunicat d’accident “sense papers” i descriu el procediment en cas d’accident de manera estructurada i directa.

Xarxa Ford. Inclou l’opció d’organitzar una cita en línia des del mateix telèfon i permet buscar el Taller Oficial Ford més proper.

En ruta. Conté tot allò necessari per planificar i dur a terme un desplaçament amb totes les garanties, des de llistats de comprovació del vehicle i materials que necessitem portar a bord, fins a sistemes que ens permeten localitzar per GPS on hem aparcat el vehicle o buscar la benzinera més propera.

Consells. Útils llistats de normes de conducció europees, senyals de trànsit internacionals i una guia en línia de tecnologies Ford, organitzats de manera intuïtiva per la seva ràpida consulta.

Ofertes. Els usuaris podran conèixer, amb tan sols un clic, les ofertes més recents de servei.

Símbols. Un llistat complet dels símbols del panell d’instruments de tots els vehicles del catàleg de Ford.

Podem trobar la Ford Service App tant a Google Play com a l’App Store , així com a la mateixa pàgina de Ford Espanya.

Aquesta aplicació s’emmarca en la gamma de serveis Ford Motorcraft llançada el 2013.

Guillem Alsina
Etiquetes: