Gàdgets submergibles, demà a TV Girona

Petites pantalles
Compartir

L’espai ‘Petites pantalles’ serà el camp de proves de la tecnologia submergible. Un smartwatch, un smartphone, i una càmera esportiva passaran la prova.

Avui en dia, molts dispositius electrònics s’anuncien com a compatibles amb estàndards que ens permeten submergir-los a l’aigua (IP67 o IP68), però què signifiquen exactament aquestes xifres? Per molt que ens assegurin que els podem ficar a l’aigua, ens atrevim a fer-ho?

Demà, a partir de les 13:00 i en l’espai ‘Petites pantalles’ del programa ‘Té de Tot‘ de Televisió de Girona, nosaltres ens hi atrevirem.

Sotmetrem a la prova un smartwatch LG G Watch R, un smartphone Sony Xperia Z3 Compact, i una càmera esportiva Toshiba Camileo X-Sports, els quals els enfonsarem en un recipient amb aigua durant una estona, i després els traurem per comprovar que encara continuen funcionant.

També explicarem què signifiquen els índex IP que acompanyen aquests dispositius i, si ens queda una mica de temps, encara tindrem alguna sorpresa més.

I per als qui no pugueu sintonitzar TV Girona en directe, uns dies després tindrem el vídeo de l’espai a la nostra pàgina web.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: