Galaxy Fold: Quin problema té?

samsung-posposa-llançament-galaxy-fold
Compartir

El mes de febrer passat, la companyia sud-coreana Samsung convocava als mitjans de comunicació de tot el món per a donar a conèixer els seus nous terminals. Un esdeveniment, que se solia celebrar en el marc del Mobile World Congress, que s’avançava diversos dies amb l’objectiu de presentar el revolucionari Galaxy Fold, el primer telèfon plegable de Samsung.

Samsung ajorna el llançament del Galaxy Fold

Durant la presentació d’aquest terminal, la companyia donava a conèixer que el nou Galaxy Fold era una autèntica obra d’enginyeria. Un telèfon mòbil, equipat amb una complexa frontissa composta per milers de peces, que destaca per una pantalla plegable que pot aconseguir les 7,3 polzades un cop desplegada.

Un smartphone amb 12 GB de RAM i fins a sis càmeres que estava previst per al 26 d’abril als Estats Units (al 3 de maig a Catalunya).

No obstant això, la companyia ha decidit posposar l’estrena de la seva terminal estrella a tot just uns dies de la seva arribada al mercat. Tot això a causa de les incidències registrades per diversos periodistes estatunidencs, els qui afirmen haver tingut problemes amb la pantalla principal en tot just un dia d’ús:

“Hem rebut alguns informes sobre la pantalla principal en les mostres proporcionades. Inspeccionarem a fons aquestes unitats per a determinar la causa del problema”

Entre aquestes incidències destaquen les de l’editor de tecnologia a la CNBC Steve Kovach, qui va destacar un parpelleig constati en la meitat de la pantalla de 7,3 polzades, o les del periodista de The Verge Dieter Bohn, qui va denunciar que li havia sortit un petit plec a la pantalla. A causa d’això, la companyia ha decidit cancel·lar l’esdeveniment de presentació del seu nou terminal i posposar-lo fins a solucionar els errors.

La companyia reforçarà la protecció de la pantalla

A través d’un comunicat, la companyia ha confirmat que diverses de les persones que han provat el terminal han notificat problemes relacionats amb la pantalla del Galaxy Fold. Després d’analitzar aquests telèfons mòbils, des de Samsung diuen haver trobat la solució a dita els errors:

“Els resultats inicials de l’anàlisi de les incidències en les pantalles de les quals hem tingut notícia mostren que aquestes podrien deure’s a impactes en les àrees més exposades de la frontissa, la seva part superior i inferior. També hem conegut un incident en el qual substàncies trobades dins del dispositiu van afectar el rendiment de la pantalla”

A causa d’això, la companyia ha anunciat que adoptarà “les mesures oportunes” per a reforçar la protecció de la pantalla i millorar la guia sobre la cura i l’ús d’aquesta. Per aquesta mateixa raó, des de Samsung han optat per prorrogar el llançament del telèfon fins a un altre avís:

En les pròximes setmanes anunciarem la data oficial de llançament del dispositiu”.

Etiquetes: