Girona ja compta amb botiga Xiaomi

Compartir

Aquest passat dissabte dia 15 a les 12 del migdia s’inaugurava a la cèntrica Gran Via de Jaume I de Girona, la primera botiga de la marca Xiaomi a la ciutat, i que s’afegeix a les de Barcelona (centre comercial Gran Via 2) i Granollers (Plaça Josep Maluquer i Salvador) essent la tercera a Catalunya.

A diferència de les dues anteriors, que són botigues directes de la marca xinesa, la botiga de Girona és una franquicia (el que a Xiaomi anomenen Preferred Partner Stores).

En aquesta hi trobarem tot el catàleg de dispositius i accessoris que la companyia ofereix al nostre mercat: tota la gamma de smartphones, el seu ordinador portàtil, el trípode de selfies per al telèfon, la polsera de fitness Mi Band, o el set-top box per a televisió Mi Box, per esmentar-ne només alguns.

Instantània d'un dels moments en els quals la gent feia cua per entrar a la botiga, just abans de l'obertura de portes

Instantània d’un dels moments en els quals la gent feia cua per entrar a la botiga, just abans de l’obertura de portes

Premis per als primers clients

S’havia anunciat que els tres primers en entrar a la botiga rebrien una sèrie de premis: el primer va rebre un Mi Electric Scooter, mentre que el segon i el tercer van rebre un telèfon Mi A2 de 4GB+64GB, i un Redmi 6 de 32GB respectivament.

Com a nota curiosa, explicar que els primers en entrar (i, per tant, a guanyar un scooter elèctric) van ser una familia que havia estat esperant davant la botiga, fent torns, des del dijous a la nit.

Guillem Alsina
Etiquetes: