Google a punt de comprar Twitch, el YouTube dels videojocs

Compartir

YouTube és sens dubte la plataforma més gran del món de vídeos, però és un error pensar que tot el contingut multimèdia està concentrat en una pàgina. Existeixen molts servidors més, i la majoria intenten especialitzar-se en un sector concret. És el cas de Twitch, el portal més gran dels videojocs. Els usuaris poden penjar les seves partides, veure vídeos en streaming i compartir amb la comunitat tots els detalls i opinions sobre les consoles. En només 3 anys ha aconseguit un èxit sense precedents i acumula més de 50 milions d’usuaris, amb aplicacions disponibles per tots els sistemes operatius, i també per xbox i ps4.

Segons ha informat una font relacionada amb l’acord, en les pròximes hores les dues parts faran pública la notícia, tot i que The Wall Street Journal assegura que encara estan en fase de negociació i que no es preveu un anunci imminent. De totes maneres, les dues fonts i diversos mitjans especialitzats confirmen que els rumors que van aparèixer a principis d’aquesta setmana són certs. El preu final serien uns mil milions de dòlars, i passaria a ser la compra més gran de la història de YouTube, companyia que pertany a Google des del 2006.

Captura-Twitch

D’aquesta manera, YouTube reforçaria la seva aposta per l’streaming, un format cada vegada més utilitzat i que la companyia vol explotar. A més, el sector del joc també està en auge i Google no es vol quedar enrere. Per altra banda, per Twitch podria suposar la infraestructura necessària per explotar encara més i convertir-se en l’epicentre de l’entreteniment. Faltarà per veure quins plans tenen preparats els de Google.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: