Google abandona les Google Glass… de moment

Compartir

Sembla que no pugui ser. Google abandona o trasllada el projecte de les Google Glass i no serà un projecte essencial per aquest 2015. Aquest projecte quedarà desplaçat al departament de Google X i el seu encarregat serà Ivy Ross.

Qui no s’havia imaginat anar pel carrer i interaccionar amb elles? Jo mateix, un servidor, va provar-les al Mobile World Congress, i vaig tenir ganes de més. Segurament pel seu preu final (Elevat) i el poc mercat que ha obert, Google ha decidit apartar el projecte i poder centrar-se en d’altres coses que semblen ser més importants ara mateix.

Qui està disposat a pagar 1.500 dòlars per aquestes ulleres?

Va arribar un punt en què que tothom s’imaginava unes ulleres per a tot. Ens imaginàvem els Mossos d’Esquadra amb unes ulleres per a controlar-ho tot, als arbitres de futbol amb unes ulleres per caçar els gols fantasmes, fins i tot a gent espiant la roba interior masculina i femenina, si, tots ho heu pensat.

Al final, cap d’ells de moment. Google va intentar donar molt de bombo a l’assumpte i sembla ser que de moment, no té sortida.

El que si podem saber és que l’encarregat d’aquest projecte ara mateix, farà créixer el producte, li aportarà novetats i segurament baixarà el preu (no al que tots voleu) pero s’acostarà més a la realitat que vivim tots i no a la que viuen ells ara mateix.

Què us sembla aquesta decisió?

Més informació | BBC

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: