Google comença a desplegar Android Pay als EUA

Compartir

De moment no hi ha data d’arribada prevista per a l’Estat Espanyol.

Google ha començat a fer operatiu als Estats Units el seu sistema de pagament amb smartphones Android Pay.

Ha estat concebut sobretot per a facilitar el pagament en comerços físics i botigues, sense haver de necessitar diners en efectiu o targes de crèdit, ja que el pagament es realitza a través del telèfon mòbil. Per a això, cal un terminal equipat amb tecnologia NFC i Android 4.4 o superior.

La tecnologia NFC permet realitzar interaccions entre dos dispositius electrònics mitjançant un simple contacte.

De fet, Android Pay no prescindeix exactament de les targes de crèdit, si no que el que fa és deixar de necessitar el suport físic de la tarja, per passar a usar la informació d’aquesta (inclòs el seu número) de manera digital, pel que continuarem necessitant el recolzament d’una entitat bancària i d’una de les xarxes conegudes de targes de crèdit.

En aquest sentit, Google ha arribat a acords amb Visa, MasterCard, American Express, i Discover com a xarxes, i les entitats bancàries més importants dels Estats Units.

De moment encara no hi ha data d’arribada d’aquest sistema a altres països fora dels Estats Units com, per exemple, l’Estat Espanyol, encara que és de preveure que haurem d’esperar força fins a poder-ne gaudir.

Android Pay funcionant en dos terminals

Android Pay funcionant en dos terminals

Guillem Alsina
Etiquetes: