Google converteix Earth Pro en gratuït

Imatge: Google
Compartir

Fins ara tenia un cost de 400 dòlars anuals.

La companyia de Sergei Brin i Larry Page va anunciar, a finals d’aquest passat mes de gener, que convertia en gratuïta la versió professional de Google Earth.

Google Earth és un programari multiplataforma (Windows, Mac OS X, GNU/Linux) que permet navegar lliurement a través d’una reproducció virtual del planeta Terra, construïda basant-se en fotografies de satèl·lit, informació cartogràfica i reconstruccions en 3D d’edificis concrets.

D’aquest programari n’existeixen diverses modalitats, essent-ne una d’elles la versió Pro que, fins ara, tenia una llicència de 400 dòlars anuals. Per aquest preu, oferia més prestacions que la versió gratuïta bàsica com, per exemple, el poder emprar dades de geolocalització procedents dels sistemes GPS Magellan i Garmin, o gravar vídeos dels nostres trajectes realitzats de forma virtual.

El seu ús està orientat a professionals que necessiten treballar en un entorn tridimensional de simulació d’espais amb eines de mesurament que siguin necessàries.

Segons podem llegir al post del blog oficial de Google Maps, qualsevol internauta pot fer-se ja amb una clau de Google Earth Pro, descarregar i instal·lar el programari, i disposar amb això d’una eina professional que l’ajudi a preparar des de viatges fins a obres en edificis.

Guillem Alsina
Etiquetes: