Google Drive baixa el preu de les seves tarifes d’emmagatzematge

Compartir

Amb cada vegada més competidors entrant en el negoci de l’emmagatzematge en el núvol, els que més assentats estan han de moure fitxa per no ser desplaçats per la competència. Malgrat que Google Drive és un dels serveis d’emmagatzematge que millor ho té gràcies a totes les aplicacions ofimàtiques que inclou, els seus responsables tampoc han volgut quedar-se enrere i han baixat les seves tarifes.

En la seva tarifa gratuïta Google Drive seguirà oferint 15 GB, però a partir d’ara els 100 GB d’emmagatzematge en el núvol passarà a costar només 1,99$ al mes, mentre que 1 TB se situarà en els 9,99$ mensuals. A més, Google també oferirà un emmagatzematge de 100 TB a partir de 99,9 dòlars.

Google-Drive-precios-Marzo-2014

 

La millor manera que entenguem fins a quin punt són baixos aquests preus és fer una simple comparativa entre el servei d’emmagatzematge de Google i algun dels seus majors competidors. Google Drive cobra per 1 TB d’espai el mateix que Dropbox ens cobra per només 100 GB en el seu pla Premium.

Una bona notícia que demostra l’augment de l’interès per part d’empreses i usuaris per utilitzar aquest tipus de serveis i l’aposta clara de Google per promoure aquest servei, que en dos anys s’ha convertit en un dels seus productes estrella. Estarem atents per informar-vos dels moviments de la competència.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: