Google està treballant en un redisseny total de la interfície i les funcionalitats de Gmail

Compartir

Recentment hem pogut veure diversos canvis en l’aplicació de Gmail per a mòbils, amb una experiència que cada vegada s’allunya més de la versió web. I és que això és només un detall dels molts canvis que estem veient últimament en l’ecosistema de Google, que està preparant grans canvis en molts aspectes, des de d’una nova marca gràfica pels productes, una integració total dels serveis o una nova estratègia pels seus productes.

Screen2-590x301

Aquests dies estan corrent per la xarxa unes imatges d’un possible nou disseny del servei de correu electrònic. Segons expliquen diversos mitjans, Google ha convidat a un grup selecte d’usuaris a provar el nou aspecte. Com podem veure en les captures de pantalla, es tracta d’un disseny revolucionari i que prescindeix dels elements que han estat presents des dels primers dies del client de correu web. Es tracta d’una interfície similar a la versió mòbil, amb un panell desplegable i un disseny minimalista i senzill.

Screen4-590x301

Però no es tracta únicament d’un canvi de disseny, també de funcionalitats. Hangouts també queda integrat com a servei en la barra lateral de la dreta, cosa que actualment també es pot fer amb Labs. Altres novetats que es poden apreciar en les imatges són la possibilitat de destacar correus o la reestructuració de les pestanyes.

Com sempre diem, les empreses constantment experimenten amb nous canvis i dissenys, i fins i tot ho fan públic per conèixer l’opinió dels usuaris, com és aquest cas. Però això no es garantia de que finalment acabi sent aplicat a tots els usuaris. Estarem atents.

FONT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: