Google estrena funció que relaciona les cerques actuals amb l’activitat passada de l’usuari

Cercador Google
Compartir

Google està facilitant que els usuaris recuperin enllaços visitats anteriorment a partir d’una nova cerca. Des del dimecres 9 de gener, els usuaris dels Estats Units que utilitzen el motor de cerca en anglès compten amb una nova funció: les targetes d’activitat.

Aquesta característica, permet usuaris tornar a veure enllaços que ja han visitat en el passat i que estan relacionats amb la cerca que acaben de realitzar. Si l’usuari accedeix al cercador connectat al seu compte Google, en introduir paraules claus a la barra de cerca, veurà com es despleguen un seguit d’enllaços relacionats amb aquestes. Enllaços que van interessar-li en algun moment.

L’usuari pot guardar-los en format de col·lecció per llegir-los més tard (a l’estil Pinterest), així com controlar el tipus d’enllaços que es mostren, amb l’opció d’eliminar-ne un en mantenir-lo premut.

La nova funció de Google

Les targetes d’activitat es podran desactivar a través de l’opció d’ajustos inclosa al costat de la mateixa funció. De la mateixa manera, també hi haurà la possibilitat d’ocultar els resultats relacionats per mostrar-ne només els nous.

Segons ha apuntat Google, aquesta funció està enfocada especialment per a les cerques relacionades amb aficions com la cuina, el disseny d’interiors, la moda i bellesa, ‘fitness’ i fotografia.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: