Google Hangouts deixarà d’exitir com el coneixem l’octubre del 2019

Google Hangouts
Compartir

Google ha anunciat els canvis que farà en la transició de la versió clàssica de Hangouts a Hangouts Xat i Hangouts Meet per a usuaris de G Suite, que començarà el 16 d’abril amb vistes a finalitzar el pròxim mes d’octubre.

L’any 2017, Google va anunciar que les versions Xat i Meet de Hangouts serien el futur d’aquesta aplicació enfocada al treball col·laboratiu. Ara, i a través del bloc de G Suite, la companyia ha publicat una entrada en què explica els canvis que patirà la versió clàssica de Hangouts al llarg d’aquest any fins que quedi completament integrada a les dues noves versions.

Aquests canvis estaran compresos en tres etapes: la primera, el 16 d’abril, requereix accions de l’administrador; la segona tindrà lloc entre abril i setembre, i afegirà característiques de la versió clàssica a Hangouts Xat; la tercera i última s’aplicarà a l’octubre de 2019, i la seva funció serà retirar completament Hangouts de G Suite.

A partir del 16 d’abril, Hangouts Xat estarà disponible tant per web com a través de l’aplicació per a mòbils. A més, es podrà seguir utilitzant l’aplicació clàssica a Gmail, mòbil, web o l’extensió Chrome. Així mateix, introduirà novetats en la configuració d’Administrador, com la possibilitat d’eliminar la interfície de Hangouts o el canvi de nom de Google Hangouts a Hangouts Meet.

Entre abril i setembre de 2019, algunes de les funcions de Hangouts es traslladaran a Xat. Així, Google permetrà als Hangouts Xat obrir xats amb usuaris externs, millorarà la funció de trucada de vídeo, permetrà fer trucades amb Google Voice i l’integrarà a Gmail.

Tots aquests canvis portaran a la desaparició de l’aplicació clàssica de Hangouts, que a l’octubre d’aquest mateix any deixarà d’estar disponible.

Etiquetes: