Google ho vol tornar a intentar amb Android TV

Compartir

Segons The Verge, Google estar pensant en treure una versió per Smart TV del seu sistema operatiu Android. De fet, els rumors indiquen que ja té prototips i està fent proves per llançar el producte en les properes setmanes.

Android TV passaria d’aquesta manera a substituir Google TV, l’altre servei que actualment fa de programari aplicatiu a les televisions d’última generació per integrar també la versió Android. Aquest servei va ser estrenat l’any 2010 i no ha tingut l’èxit esperat.

També: Tot el que necessites saber sobre Apple TV

El rumor d’aquest futur Android TV es fonamenta en les captures de pantalles filtrades a The Verge, en les quals es pot veure una interfície basada en quadrícules que recorda a una barreja entre el Mordern UI de Windows 8 i els menús d’una aplicació de centre multimèdia com XBMC. La interfície fins i tot recorda a dissenys i funcions de Google Play.

8197-308fdbbd_680_400

No obstant això, no està clar si Android TV vindrà directament integrat en les televisions dels seus principals aliats comercials (LG, Samsung, …) i/o si ho farà com un aparell extern al més pur estil d’Apple TV o d’Amazon Fire TV. En qualsevol cas, és probable que Google faci el salt el més aviat possible.

FONT: ATOMBIT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: