Google llança la secció Google Maps Gallery

Compartir

Google ha fet oficial Google Maps Gallery (Galeria de Mapes) que permetrà que els governs, organitzacions sense ànim de lucre i negocis puguin compartir les seves ubicacions a través d’aquesta eina.

Els mapes d’aquesta nova secció també es poden veure a Google Earth. A més, la majoria d’aquests ja creats han estat elaborats per importants institucions com National Geographic, el Banc Mundial i el servei geogràfic dels EUA.

Amb aquesta eina, els usuaris compten amb un atles interactiu que mostra mapes digitals sobre diversos temes . Entre els exemples hi ha les ubicacions de projectes municipals, plànols històrics, dades estadístiques demogràfiques, canvis en la desforestació i rutes d’evacuació.

mapas-google

Com es pot col·laborar amb aquesta secció? Les organitzacions han d’enviar el seu mapa omplint un formulari. Els mapes estan organitzats entre “els més interessants“ i per categories (hi ha una dotzena entre entreteniment, esports, etc).

Els usuaris poden qualificar els mapes amb estrelles, fer clic a “comparteix” per publicar-les a xarxes socials o també insertar-les a la  web.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: