Google Maps afegeix dracs als mapes

Compartir

Els fanàtics de “Juego de Tronos”, la coneguda sèrie de HBO, poden trobar en els mapes de Google Maps una nova opció per navegar entre diferents territoris amb un dels dracs de Khaleesi, més conegut com Daenerys Targaryen en l’univers fictici de George RR Martin.

Aquesta nova funció ha estat afegida com un ou de pasqua. Recordem que els ous de pasqua són opcions, funcions o missatges ocults en els programes, aplicacions, i fins i tot pel·lícules o cds de música. Les empreses ho utilitzen per fer més proper el servei a l’usuari, i Google ens té acostumats a aquest tipus de novetats. Fa uns mesos, va afegir un buscador de Pokémons en el mateix servei de mapes.

Aquest cop només ho podrem fer una vegada, amb la possibilitat de recórrer dues cadenes muntanyoses en aproximadament 21 minuts. L’equip d’ycom.cat ja ho hem provat i és força curiós, però no us expliquem més detalls i us animem a que ho feu, seguint les instruccions d’aquesta publicació de Google +, on va ser anunciada la nova característica.

FONT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: