Google Maps comença a provar la realitat augmentada als Estats Units

Google Maps Realitat Augmentada
Compartir

Google ha desenvolupat una nova funció per a Google Maps que permet navegar a través d’un mode de realitat augmentada utilitzant la càmera del dispositiu. La característica, anunciada durant la conferència de desenvolupadors Google I/O el 2018, ja està en proves amb un grup d’usuari reduït als Estats Units.

Aquest nou mode de Google Maps utilitza la càmera posterior de l’smartphone per superposar les indicacions de navegació a l’entorn real. El periodista de The Wall Street Journal David Pierce ha pogut provar l’actual versió de l’app en què Google utilitza les dades de localització GPS de l’usuari per a ubicar-lo, a més d’informació de les imatges urbanes de la funció Street View, també de Google.

Una vegada localitzat l’usuari, el mode de realitat augmentada de Google Maps desplega fletxes i altres indicacions de navegació. D’aquesta manera, tal i com recull The Verge, la funció s’orienta, més aviat, a funcions concretes com quan una persona surt del metro i ha de saber on dirigir-se i no tant directament a la navegació.

Aquestes indicacions s’intercalen amb els mapes habituals de la plataforma, ja que la funció de moment no utilitzaria durant tot el temps la càmera del telèfon, segons David Pierce, perquè els usuaris no segueixin una línia a terra ni estiguin massa pendents de la pantalla.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: