Juga al mític Snake a Google Maps!

google-maps-snake
Compartir

L’any 1998, Nokia incloïa per primera vegada el videojoc Snake en un dels seus telèfons mòbils. Concretament en el model 6610, un dels més populars de l’època. Després del seu èxit, la companyia va decidir afegir aquest títol en cadascun dels seus dispositius, arribant-se a convertir en un dels aspectes més característics dels telèfons mòbils de la companyia finlandesa.

Inspirat en l’arcade Blockade del 1976, Snake ens presentava a una serp de forma allargada es desplaçava sense parar amb l’objectiu alimentar-se, fent-se cada vegada més gran a cada mossegada que feia. Un videojoc en el qual el jugador o la jugadora havien de conduir a la serp a través de la pantalla per a evitar que es mengés a si mateixa o es xoqués contra la paret.

Com activar la Serp a Google Maps

Des de llavors, moltes han estat les companyies que han homenatjat el clàssic videojoc. Entre elles podem trobar a Google, que introduïa fa ja diversos anys la Serp dins del seu famós cercador. Ara, la companyia dirigida per Sundar Pichai torna a introduir el videojoc a Google Maps, la plataforma de mapes, amb motiu de l’April Fool’s (el Dia dels Innocents de la cultura anglosaxona).

Tot això a través d’una nova versió, disponible tant en versió mòbil com desktop, en la qual podem controlar una vegada més a la Serp… o a diferents mitjans de transport.

Per a jugar a aquest videojoc, tan sols hem d’accedir a l’aplicació de Google Maps

  • Obrir el menú desplegable i seleccionar l’opció Jugar a la Serp.
  • Si vols fer-ho des de l’ordinador, tan sols has de seguir el següent enllaç.

Des del Caire a Tòquio

Una vegada fet això, la companyia ens enviarà a una nova pàgina en la qual haurem de seleccionar una destinació. Entre les diferents opcions tindrem ciutats com el Caire, São Paulo, Londres, Sidney, San Francisco o Tòquio. Després de decantar-nos per qualsevol d’elles, tan sols haurem de dirigir a la Serp i evitar que es devori a si mateixa.

Disfressada d’autobús o metre, depenent de la ciutat que triem, la Serp recorrerà els punts principals de la ciutat recollint passatgers. L’objectiu serà, com en cadascuna de les versions d’aquest clàssic, aconseguir el nombre més gran possible de punts possible i evitar que acabi menjant-se a si mateixa o que xoqui contra la paret.

En definitiva, el mític joc de la Serp ha tornat, vells amants del retro gaming!

Etiquetes: