Google pot lluir d’aquesta manera amb Material Design

Compartir

Totes les aplicacions de Google han actualitzat i adaptat el seu disseny a la nova dinàmica que vol imposar la companyia del cercador. Ara, a través de la xarxa i la comunitat, toca veure com pot ser el nou web de Google si adopta el disseny que hem vist en totes les aplicacions. Només amb la imatge que veiem ja ens agrada, no?

El seu creador, Aurélien Salomon ha creat aquestes imatges fusionant tots els serveis dissenyats de nou com Gmail, Google Drive, Maps o qualsevol aplicació del sistema actual, Android 5.0 Lollipop.

Si no recordem malament, el disseny ens recorda molt a Google Now del nostre Android, no? Doncs fusiona el Google Now i el nou estil de Material Design i ofereix una safata de cerca més moderna, amb aires nous i et quedes simplement mirant que bé que queden els colors fusionats d’una manera ideal.

No_tiles

 

Google-alt

 

Esperem que poc a poc Google s’atreveixi a modificar el seu cercador (d’on va sorgir tot) encara que després de les proves fetes, trigarà. Si no recordem malament, l’any 2010 va intentar col·locar imatges de fons i la comunitat ho va criticar bastant, fet que la va forçar a acabar-ho retirant.

Segurament Google intentarà fer un canvi en el disseny del cercador encara que anirà amb peus de plom per no equivocar-se i haver de retirar-ho com fins a la data.

Font | Behance

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: