Google Play ja permet pagar amb PayPal i a través de la factura del mòbil

Compartir

Google ha donat a conèixer la situació monetària del seu mercat online, Google Play, on actualment es poden comprar i descarregar aplicacions, pel·lícules, llibres, jocs i dispositius. Segons la companyia, les vendes han augmentat un 300% respecte l’any passat, i estan posant tots els esforços per arribar a tots els països del món i en les millors condicions possibles.

Exemple d’això, han anunciat que a partir d’ara es podran realitzar compres a través de PayPal. Només serà necessari seleccionar aquesta opció com a sistema de pagament i realitzar la compra com qualsevol altra. Queda per veure si aquesta jugada és una aposta per part de Google o és una derrota del seu sistema de pagament anomenat Wallet.

Aquesta nova opció es va anunciar en la presentació de Google Play 4.8, disponible en els propers dies. Podeu descarregar la nova versió en aquest enllaç.

PayPal_GooglePlay_N5_Animation

A més a més, també es va anunciar un altre sistema de pagament, la possibilitat de pagar a càrrec directament de l’operadora, que serà indicat en la factura i facilitarà les coses a aquells que no disposin d’altres mitjans, com PayPal o el que hi havia fins ara. A Catalunya és compatible amb Orange i Movistar, de moment. Aquesta opció ja existia i s’ha obert definitivament a tot el món.

pagar-paypal-google-play

 

 

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: